Tinjan mielestä parasta Eekoossa on mahtavien työkavereiden lisäksi hyvät henkilökuntaedut ja Eekoo on joustava työnantaja

S-market Lappeenrannan myyjän Tinjan ensimmäinen kokemus Eekoosta on vuodelta 2004 TET-harjoittelusta, mikä antoi hänelle hyvän kokemuksen kaupan alasta ja työtehtävistä. Nyt hän on ollut Eekoolla töissä jo vuodesta 2009. Tätä ennen hän työskenteli merkonomiksi valmistumisen jälkeen hetken aikaa Anttilassa.

Vuosien saatossa tutuksi ovat tulleet kaikki S-marketin työtehtävät: asiakaspalvelu, paistopisteen hoitaminen, palvelutiski, kassatyö, kaikilla tuotealueilla toimiminen, hyllykarttojen teko ja paljon muuta. Työssään Tinja on tunnollinen, ahkera ja energinen.

Parasta S-marketissa on Tinjan mielestä erilaiset työpäivät ja lukuiset erilaiset elämänmakuiset asiakaskohtaamiset. Eekoossa on parasta mahtavien työkavereiden lisäksi hyvät henkilökuntaedut ja Eekoo on myös joustava työnantaja.

Tinja oppii jatkuvasti mielellään uutta ja nyt on mm. myymälän some-vastaavana ja vastaa myös vaihtuvien esillepanojen toteutuksesta