”Vaikka ollaan töissä isossa yrityksessä, silti ollaan kuin yhtä perhettä” Anri kertoo

Anri on toiminut jo useita vuosia kaupan alalla erilaisissa tehtävissä. Hän kokeili myös välillä hoitoalan työtehtäviä, mutta veri veti takaisin kaupan alalle. Alkuvuonna 2022 hän huomasi S-market Punkaharjulla olevan avoimena myyjän työtehtävät, teki hakemuksen ja pääsi haastatteluun. Jo haastattelussa välittyi rento ja mukava tunnelma ja juttu luisti hyvin ja Anri pääsi töihin Eekoolle.

Kaupan ala on lähellä sydäntä, kun saa olla ihmisten kanssa tekemisissä ja tuoda heille iloa ja mukavia ostoshetkiä. Työporukka on huippuhyvä ja mukavien asiakkaiden keskellä on kiva tehdä töitä.

Mieleenpainuvia asiakaskokemuksia on monia, mutta päällimmäisenä on jäänyt mieleen kun Anri auttoi asiakasta juna-aikataulujen etsimisessä. Seuraavana päivänä töihin ilmestyi suklaapatukka kiitokseksi Anrin nimellä varustettuna. Vaikka tehtävä ei varsinaisesti liittynyt kaupan alaan, asiakas koki saavansa siitä suuren avun ja pystyin luomaan hänelle elämänmakuisia kohtaamisia.

Eekoolla työskentely on monipuolista ja jokainen päivä on erilainen. Vaikka ollaan töissä isossa yrityksessä, niin silti ollaan kuin yhtä perhettä ja kaikki otetaan mukaan porukaan kivasti, kannustetaan ja autetaan.