”Työpäivissä parasta on niiden vaihtuvuus, ikinä ei ole kahta samanlaista päivää.”

S-market Vuoksenniskan apulaispäällikkö Elina on tullut Eekoolle vuonna 2015, jolloin Imatran uusi Prisma avattiin. Prismassa tehtäviin kuuluivat monipuolisesti lähes kaikki päivittäistavaraosaston tehtävät ja hän toimi myös apulaismyyntipäällikkönä. S-market-maailmaan siirtyminen tapahtui vuoden 2021 toukokuussa ja tämän vuoden alkupuolelta lähtien toimipaikkana on ollut Vuoksenniska ja siellä apulaispäällikön tehtävät.

 

Elinan työpäivät koostuvat mm. tavaroiden hyllyttämisestä, esillepanojen rakentamisesta, tilausten tekemisestä, kassatehtävistä, perehdytyksestä, apulaispäällikön roolissa työvuorolistojen tekemisestä, henkilöstön päivittäisestä johtamisesta ja tehtävien organisoinnista, verkkokaupasta sekä somen pyörittämisestä.

 

Eekoossa parasta on jokaisen toimipaikan hyvä tiimihenki ja se, että on pystytty jakamaan elämän ilot ja surut yhdessä. Muutama läheinen ystäväkin on löytynyt työpaikalta 💚

 

Kiitokset menee myös Elinan päälliköille, jotka ovat tukeneet elämän kaikissa käänteissä. Huippua on ollut saumaton yhteistyö päällikön kanssa ja se miten omaa etenemistä uralla on aina tuettu sekä kannustettu. Työpäivissä parasta on niiden vaihtuvuus, ikinä ei ole kahta samanlaista päivää.