Saimaan Muodostelmaluistelijat ry on vuonna 2010 perustettu muodostelmaluisteluun erikoistunut taitoluisteluseura.

Seura järjestää luistelukouluja Lappeenrannassa ja Imatralla. Täällä opetellaan luistelun perustaitoja erilaisten kivojen leikkien ja harjoitusten avulla, seuramme koulutettujen valmentajien ohjeistuksella. Luistelukouluihimme ovat tervetulleita kaikki yli 3-vuotiaat lapset.

Luistelukouluista on mahdollista jatkaa muodostelmaluistelukouluun taitojen karttuessa tai perusluistelutaidon omaavat voivat aloittaa harrastamisen suoraan muodostelmaluistelukouluistakin.

Seurassa on kolme kilpailevaa joukkuetta: tulokasjoukkue Ice Illusions, noviisijoukkue Golden Illusions sekä juniorijoukkue Crystal Illusions. Kilpailevissa joukkueissa on iloisia ja reippaita luistelijoita 7-vuotiaasta aina 19-vuotiaisiin saakka.

Harrasteryhmiin voi liittyä mukaan mihin aikaan vuodesta tahansa ja kilpaileviin joukkueisiin voi hakea keväisin.

 

Tervetuloa mukaan seuran toimintaan sekä katsomaan seuramme hurmaavia näytöksiä ja kotikilpailuja!

 

Kiitämme Etelä-Karjalan Osuuskauppaa, kun pääsimme osaksi Kannustajat – ohjelmaanne. Käytämme Saimaan Muodostelmaluistelijat ry:lle myönnetyn Kannustajat tukirahamme osana luistelukoulujemme kuluja, koska haluamme jatkossakin kannustaa kaikkia lapsia harjoittelemaan luistelun perustaitoja sekä saada luisteluharrastuksen hyödyt ja ilot jokaisen perheen saataville!