Taipalsaaren Kisa ry (TaiKi) on liikuttanut taipalsaarelaisia jo vuodesta 1995. Tavoitteena on mahdollistaa liikunnan iloa ja edullisia lähiliikuntaharrastuksia kaiken ikäisille. Taipalsaarella on loistavat puitteet sekä sisä- että ulkoliikunnalle.

TaiKin kesäkaudella 2024 tarjolla on jalkapalloa ja yleisurheilua 4–15 -vuotiaille sekä erikseen omat harjoitukset aikuisille. Talvisin lajeina on salibandya, futsalia, urheilukoulua ja hiihtoa.

Lisätietoja: www.taipalsaarenkisa.fi

TaiKi on suurella kiitollisuudella ottanut vastaa EeKoon myöntämän Kannustajat -tuen, jonka se käyttää kaikkein nuorimpien lasten harrastustoimintaan siten, että kynnys liikuntaharrastuksen aloittamiseen säilyisi mahdollisimman matalana. TaiKi työllistää ja kouluttaa paikallisia nuoria liikuntaohjaajina ohjaamaan nuorimpien 4-6-vuotiaiden ryhmiä, ja Eekoon myöntämä tuki kohdennetaan näiden nuorten palkkaamiseen ja kouluttamiseen myös tulevalla kaudella, jotta liikunnan ohjaus on myös nuorimmille laadukasta ja jotta harrastusmaksut säilyvät jatkossakin matalalla tasolla.

 

Kuvaajatulkokuvat Heidi Timperi, sisäkuva Harri Vepsäläinen